Welkom   
Op deze pagina zullen we u wegwijs maken op onze website. Aan de linkerkant ziet u dat u zich op het gedeelte "home" bevindt. Zou u links een andere keuze maken, dat wordt dat op dezelfde manier aangegeven. Het linkerdeel blijft overal zichtbaar.

Meer tekst dan u op het eerste gezicht ziet
De tekst van veel onderwerpen is vaak langer dan op uw beeldscherm past. Die "verstopte" informatie kunt u dan met behulp van de scrollbalk tevoorschijn halen. Soms is er over een bepaald onderwerp zoveel te vertellen dat we de informatie over meerdere pagina’s hebben verdeeld. U kunt die pagina’s bezoeken door onderaan die pagina te klikken op "verder".

Keuzebuttons
Om uw keuzes te vergemakkelijken kunt u een vervolgkeuze maken door middel van linkjes bovenin het scherm. Zo zult u, telkens wanneer u aan de linkerkant een andere keuze maakt, ook bovenin het scherm andere keuzes kunnen maken. De buttons die u nu bovenin het scherm ziet, krijgt u dus alleen te zien wanneer u op "home" klikt. 

Soms zal er, wanneer u bovenin het scherm een button aanklikt,  een "uitklapmenu" getoond worden waarin u verdere keuzes kunt maken. U zult dat bijvoorbeeld tegenkomen wanneer u aan de linkerkant kiest voor een van de onderwerpen "verzekeringen", "hypotheken", "kredieten", "vermogensbeheer" en "pensioenen".

Praktisch
Bij bepaalde onderdelen kunt u desgewenst een formulier invullen en verzenden, bijvoorbeeld als u een offerte wenst of een verzekering wilt aanvragen. We adviseren u in dat geval u eerst  in te loggen op uw financieel dossier, zodat op de formulieren al diverse gegevens voor u zullen zijn ingevuld. 

Wij wensen u veel gebruiksgemak op onze website. Maar komt u er niet uit? Wij blijven uiteraard ook persoonlijk bereikbaar.