Uw hypotheek
Een hypotheek is niets anders dan een plan om vermogen op te bouwen met onroerend goed als onderpand. Dit is een lening met doorgaans een looptijd van 30 jaar. Dat betekent dat we zorgvuldig na moeten gaan op welke momenten in uw leven uw inkomen veranderen kan. 

Om berekeningen goed te kunnen maken, gebruiken we een geavanceerd computerprogramma waarmee we iedere hypotheekmogelijkheid kunnen doorrekenen.

Zoeken
Voordat we die berekeningen met u zullen maken, gaan we eerst goed met u na aan welke eisen uw hypotheek zal moeten voldoen. Welke aflossingsvorm heeft de voorkeur? Welke rentevaste periode? Moeten er speciale constructies worden gehanteerd? Kortom, hoe moet uw hypotheek er uit zien?

Wanneer de wensen duidelijk zijn, gaan we met u na welke geldgever uw hypotheek leveren kan. Hierbij kunt u kiezen uit diverse geldgevers, waarbij wij de voors en tegens zullen verduidelijken. 
Na de keuze voor een geldgever en hypotheekopzet zullen wij de offerte voor u aanvragen. 

Offerte en akte
Uiteraard controleren wij de offerte nauwkeurig op juistheid. Is de offerte correct, dan regelen wij de volledige verdere afhandeling. Als de stukken van de geldgever bij de notaris liggen, zullen wij de hypotheekakte en afrekening controleren of deze overeenstemt met de getekende offerte.

Wanneer u de button "hypotheken" aan de linkerkant aanklikt, treft u hier uitgebreide informatie aan over woningaankoop, advies, rentes, vormen, instanties en belastingen.

Wilt u een afspraak, dan kunt u ons via de contactknop of telefonisch bereiken.